Politica de Confidentialitate

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate on-line pe www.lahaniautoparts.ro, telefonic, pe e-mail sau a expedierii materialelor informationale cu privire la oferte si promotii catre clientii sai.

Prin inregistrarea pe site-ul nostru sau efectuarea de comenzi telefonice , clientul isi da acordul expres si neechivoc ca datele lui personale sa fie prelucrate de catre firma noastra pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra).

Firma noastra garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.